Gögüsleri Tomurcuk Gibi

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt







Kuran'ın Türkçe tercümesinden (mealinden) üç kelimedir. 

Vakia/56/35-8. Biz ceylan gözlüleri, defterleri sağdan verilenler için yeniden yaratmışızdır; onları bakire, eşlerine düşkün ve hepsini bir yaşta kılmışızdır. *
Duhan/44/54. Bu böyledir; onları iri siyah gözlü hurilerle eşlendiririz.
Rahman/55/56. Orada, bakışlarını yalnız eşlerine çevirmiş, daha önce ne insan ve ne de cinlerin dokunmuş olduğu eşler vardır.  
Nebe 33. Gögüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,
Tomurcuk kelimesinin anlamına bakmamız gerekir.hangi oluşumlar için tomurcuk kelimesi kullanılıyor?
1 . Bir bitkinin üzerinde bulunan ve ileride sap, çiçek veya yaprak verecek olan filiz.
2 . Çiçek açacak gonca 
 Buradan anlayacağımız üzerine Hurilerin yaşları Arapların çok sevdiği bizim sübyan tabir(aynı zamanda bu yaştakilerle cinsel ilişki suçtur, ahlaksızlıktır) ettiğimiz yeni ergenliğe girmiş kız çocuğun yaşıdır.
Genel olarak kızlarda meme gelişimi 11 yaşında başlar, bundan sonra genital bölgede ve koltuk altlarında kıllanma görülür ve sonraki iki yıl içinde adet kanaması başlar. Adet kanaması 10-16 yaş arasında (ortalama 12.8 yaş) başlayabilir ve genellikle ilk yıllarda düzensiz kanamalar olur. Ergenlik belirtileri başladıktan sonraki bir yıl içinde hızlı boy uzaması olur ve buna ?büyüme patlaması? denir. Kızlar bu dönemde yaklaşık 25 cm uzarlar. Genel olarak adet kanaması başladıktan sonra kızların boyu 5-6 cm kadar uzar.
Cennette üreme olacak mıdır? Hayır olmayacaktır. Bildiğiniz gibi cinsellik üreme amaçlıdır. Üstüne üstlün Kuran sübyan yaşta ki Huri göğüslerinden bahseder. Kadın göğsü bebekleri beslemek içindir. Cennette Huriler bebek mi büyütecekler? Öyleyse ballandıra ballandıra göğüslerden ne diye bahseder Kuran?
Muhammed’in cennette huri vaadetmesinin sebebi belli. Arap erkekleri uçkuruna düşkündür vede pedofilidir yani sübyancı. 7. yy da pedofili Bedevi Araplar arasında normal karşılanırmış. Bu yüzden Muhammed onları putperestlerin üzerine salıp kendi uğruna ölmeleri için, böyle mükafatlar ile gaz vermiş. 7.yüzyıl Arabistanı’nda insanları kendi için savaştırmak isteyen birisi elbette böyle vaatlerde bulunur. Bunda şaşılacak bir şey yok. Asıl şaşılacak olan, Kuran’ı doğrulamak için kırk takla atan müminlerin, hurilerin pişbirik oynamak için vaadedildiğini sanmaları. Hurilerin hangi malum iş için vaadedildiği Kuran’da apaçık şekilde yazar. Üreme olmayacaksa ne işe yarayacaktır yeni tomurcuklanmış memeler ve Kuran gibi kustal sayılan bir kitap neden erotik kitaplar gibi ağız sulandırır?
37/Es-Saffat 49. Onlar, gün yüzü görmemiş yumurta gibi bembeyazdır.
Çöl Bedevisi anlaşılan esmer tenli kadından bıkmış ki onlara yumurta gibi kadın vaadediliyor. Üstüne üstlük bu vaadi Tanrı söylüyor.
Bunlar fani işler değil mi seks falan?.. Çoğalma, üreme gereğinin bi sonucu değil mi? Çoğalması gerekmeyen bi beden veya ruh, -orada olacağınız şey herneyse- neden sevişsin!?!  Beden gidiyor ama çoğalma içgüdüsü kalıyor mu? Bu dünyada seviştiler diye onlarca bedeni taşlıyorsunuzda cennette neden normal görüyorsunuz?
Kutsal bir kitapta memelerin ne işi var hemde sübyan memelerinin?

Nebe 33.
Ali Bulaç 33- Göğüsleri henüz tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Diyanet Vakfı 33. Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,

Edip Yüksel 33. Genç ve yaşıt eşler…

Elmalılı Hamdi Yazır 33-Turunç göğüslü yaşıt (kızlar) var.

Süleyman Ateş 33. Göğüsleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar.

Yaşar Nuri Öztürk 33 Göğüsleri turunç gibi yaşıtlar,




Kaynak: Hangi Gerçekler


 















0 yorum

Leave a Reply

Copyright 2013 Risale-i Ateizm All rights reserved Designed by Risale-i Ateizm