İslamda Fuhuşun Adı: Muta

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt







Muta :Bu nikaha göre, erkek, rızası olan bir kadınla belirli bir ücret karşılığında anlaşarak, belirli bir süreliğine evleniyor.

İran’ın önceki Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani, 90′lı yıllarda gençleri mut’aya teşvik eden hutbeler okumuştur. 
İran’ın mut’ayı teşvik politikasını savunan İran İçişleri Bakanı Mustafa Pur Muhammedi’nin “İslam’ın, Allah’ın içine şehvet koyduğu 13 yaşındaki bir gence karşı duyarsız olması mümkün olabilir mi?” sözleri işin boyutunun nereye vardığının çarpıcı bir göstergesidir.
İRAN'DA MİLYONLAR MUTA NEDENİYLE EVLENMİYOR.


İran resmi makamlarının, mut’a hakkında yaptığı araştırmalarda “10 Milyona yakın kimsenin mut’a yüzünden sürekli evlilikten kaçındığı” yönünde çarpıcı bilgilere ulaşılmıştır. 

Iraklı lider Mukteda Sadr kendisine bağlı terör örgütü Mehdi Ordusu askerlerinden birinin mut’a ile ilgili sorduğu soruya karşılık verdiği fetvada, “Grup mut’asına bizim âlimlerimiz icazet vermektedirler, fakat Müslüman olmayanların veya avam tabakadaki insanların grup mut’asında olmasını istemezler”, “Zeynebiye’de olan bacılarımızdan talep ediyoruz ki Allah’ın onlara verdikleri bedenleri ve malları istifadeye vermekte sakınca görmesinler.” diyerek aleni olarak grup sekse cevaz vermektedir.
Bugün İran’da 10 milyon civarında insan mut’ayla cinsel birliktelik yaşıyor. Bu sebeple kimse kolay kolay evlilik sorumluluğu almıyor. Birkaç günlük mut’a sonucu dünyaya gelen ve kimsenin sahip çıkmadığı çocuklar ortada kalıyor. Büyük çoğunluğu mut’a süresi bittikten sonra doğan bu zavallı çocuklar, cinsel heveslerini tatmin edip terk eden babaları tarafından reddediliyor; bakımları üstlenilmiyor.
Karnında taşıdığı çocuklarla terk edilen binlerce anne hazin dramlar yaşıyor. Bu kadınlar, sokaklarda veya izbe evlerde sefalet içinde yaşamaya mahkûm ediliyor. Bir yandan çocuklarının ellerinden tutup, diğer yandan caddelerde erkekleri durdurarak kendilerine mut’a yapması için yalvaran kadınların görüntüleri, İran ve İranlılar için çok alışılmıştır. 

_Aura

http://www.facebook.com/karikateist









0 yorum

Leave a Reply

Copyright 2013 Risale-i Ateizm All rights reserved Designed by Risale-i Ateizm